Agenda

Voor alle lessen en workshop geld dat er 10% aan een goed doel geschonken wordt.                                     
Meer info:  Sjoerd Zoethout.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51744313

Martial Arts workshop

Er staat ook nog een  Martial Arts workshop op het programma.
Disciplines zoals Karate, Jiu Jitsu, Kyusho, Aikido, Krav Maga en Tai Chi geven inzicht in hun specifieke achtergrond en vaardigheden.
meedoen is ervaren!
locatie: Sport school Aad de Hoog, Zinkseweg 25 te Spijkenisse, van 10.30 - 13.30 uur.
Investering: makkelijk zittende (sport)kleding, sportieve open instelling om andere disciplines te ervaren .
Datum volgt.

mei 2018 - wortel schieten

Juni 2018 houden we een dagje wortelschieten.
Ontgiften, rivaliseren en balanceren van je energievelden. Geneeskrachtige vermogens voor jezelf en anderen activeren. Meditatieve momenten, o.a. loopmeditaties en Qi Gong. 

Info volgt

 

september : weekend Doki Touch

In september houden we een weekend DoKi Touch
 
DoKi Touch word in de westerse volksmond ook wel turbo Reiki genoemd. Genezen, helen en vitaliseren van geest en lichaam. Kunst om Chi (energie) op te bouwen, te leiden en te harmoniseren. 
Dit doen we o.a. door ademhaling technieken en Cun Si (helende visualisaties) voor het ontgiften en in balans brengen van je energie velden.

 Investering: volgt, maar incl. maaltijden en overnachting.

workshop rug, nek en schouder

 

We geven een workshop over rug, nek en schouder. Veel mensen ondervinden problemen in dit gebied, veelal stress gerelateerd. We geven diverse  ‘’tips en trucs’’ dmv massage, Qi Gong, houding en inzicht om blokkades op te heffen en preventief te voorkomen, Voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

zaterdag 28 april, vanaf 11.30 - 13.30
Sportschool Aad de Hoog,
Investering: 17,- Euro

juli - Workshop Qi Gong / meditatief lopen

In juli is er een workshop Qi Gong / meditatief lopen. Eenvoudige, maar effectieve oefeningen om stress tegen te gaan en je alerter en energieker te voelen. Qi Gong en Meditatief lopen is een bewegingskunst die energie geeft en stress vermindert. Hierdoor behoud of verbeter je je gezondheid. Zowel Qi Gong als meditatief lopen werkt helend, genezend en vitaliserend.

Als de weergoden het toelaten houden we dit buiten.
Maar info volgt nog

 

augustus Tai Chi vakantie week in de Zwitserse Alpen

 augustus is er in de Zwitserse Alpen een Tai Chi vakantie week. Heerlijk genieten van de rust, ontspanning en kracht van de bergen.  Maar er is dagelijks ook een Tai Chi workshop, o.a. ki training, (loop)meditatie en Qi Gong.. Zowel voor mensen die kennis willen maken met Tai Chi als voor degene met ervaring. Excl. Reis en excursies. 
De investering is vanaf 790,- Euro.
Inclusief vol pension en workshops.
Exclusief reis en eventuele excursies.

Aanmelden bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51744313